Distracție la spa pentru copii

Ai fost vreodată la un spa pentru copii? Da, ai citit bine. Există un centru spa pentru copii. La fel ca și omologii lor pentru adulți, aceste spa-uri sunt menite să ofere celor mici confort maxim, răsfăț și relaxare într-un mod distractiv și plăcut.

Ce este un spa pentru copii?

Spa-urile pentru copii sunt facilități care tind spre frumusețea și bunăstarea copiilor. Aceste spa-uri imită farmecul spa-urilor pentru adulți, dar cu un meniu spa mai limitat, care include produse prietenoase pentru copii și proceduri non-invazive. 

Spa pentru copii
În centrul spa pentru copii, copiii pot învăța să înoate

Majoritatea spa-urilor pentru copii permit două tipuri de adulți să însoțească clienții: părinții copilului și un însoțitor. Un însoțitor sau doi se pot alătura adesea pentru a avea grijă de copii, cum ar fi în timpul unei petreceri. De asemenea, părinții pot alege să se alăture copiilor lor în timpul unui tratament pentru a promova o legătură mai strânsă părinte-copil.  

Majoritatea afacerilor spa pentru copii nu sunt neapărat clasificate ca spa-uri chiar dacă sunt comercializate și marcate ca unul. Multe dintre ele aparțin industriei salonului. 

Beneficiile spa-urilor pentru copii

Spa-urile pentru copii pot face minuni în îmbunătățirea stimei de sine și a încrederii unui copil. Atunci când tratamentul este efectuat cu un prieten sau cu un părinte, acesta poate și să le întărească legătura.  

Tsunami periculos Slide într-un spa

Alte avantaje ale spa-urilor pentru copii sunt eliminarea stresului și relaxarea. Acestea sunt posibile datorită masajelor și întregii distracție pe care copiii o experimentează la unitate.  

Unele spa-uri pentru copii îi pot ajuta pe copii să-și formeze obiceiuri mai sănătoase, oferindu-le în același timp răsfățul pe care îl merită.  

Tratamente populare la spa-urile pentru copii

Spa-urile pentru copii oferă diferite tratamente. Printre cele mai populare fiind: 

  • Tunsoare și coafare 
  • Manichiura si pedichiura 
  • Măști faciale  
  • Masaj pentru gât, spate și scalp 
  • Machiaj  
  • Shiatsu
  • Reflexologie  

Primele cinci tratamente sunt disponibile la aproape orice spa pentru copii, în timp ce shiatsu și reflexoterapie sunt tratamentele spa pe care doar foarte puține locații le oferă. 

Meniurile majorității spa-urilor pentru copii oferă pachete pentru copiii înșiși sau un combo special de care se pot bucura împreună cu părinții lor. Multe spa-uri oferă, de asemenea, servicii de organizare de evenimente și petreceri. Aceste pachete pot include o mulțime de alte lucruri care ar putea să nu fie neapărat caracterizate ca tratamente spa, cum ar fi să te îmbraci în personaje de film sau să bei băuturi delicioase fără alcool.  

Ce vârste pot avea copii ca să intre la spa?

De obicei orice centru spa pentru copii oferp servicii pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Cu toate acestea, unele spa-uri oferă tratamente pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani. Dar rețineți că acest lucru nu este atât de comun.  

Alte spa-uri pot accepta o gamă de vârstă mai largă, dar opțiunile lor de tratament sunt adesea mult mai limitate. De exemplu, un spa pentru copii ar putea avea doar zece servicii, dintre care trei sunt pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, în timp ce restul sunt pentru vârsta de 5 ani și peste. 

Posturi din aceeași categorie:

    Nu a fost găsit