Curs Public Speaking

slide-ps7

Trecerea de la gimnaziu la liceu a fost marea mea dramă adolescentină. De la blondina renumită în curtea școlii din Berceni pentru bătăile cu băieții și puterea de a ține piept oricăror dueluri, că era vorba despre șah, tenis de picior sau capacitatea de a vorbi fără pauză m-am trezit la liceul de fițe din centru  incapabilă să scot două vorbe. Simțeam că n-am hainele potrivite, atitudinea potrivită, banii îmi ajungeau doar de metrou, nu fumam și nu aveam mai nimic din relaxarea colegilor mei. Cam greu să te integrezi în condițiile astea. Am devenit, peste noapte, cel mai necomunicativ om de pe planetă.

Am pastrat atitudinea  și în facultate iar, cu timpul, ea s-a instalat atât de confortabil în mine încât nu mai reușeam cu nici un chip să construiesc o frază dacă în preajma mea erau mai mult de trei persoane. Indiferent cât de multe știam despre subiectul abordat.

De ce vă spun toate astea?  Pentru că sunt dovada vie că vorbitul în public se educă. Azi moderez evenimente de business, susțin discursuri, sunt gazdă a diverselor Gale caritabile – și nimic din toate astea nu părea posibil cu 10 ani în urmă.

Cum am reușit să ies din carapace? Ce am făcut atunci când am simțit cum întregul  corp îmi tremură de emoție?  Ce am ales în momentele în care părea că voi uita tot? Cum am construit mesajul așa încât oamenii  din fața mea să nu se plictisească? Despre toate astea vreau să vă povestesc la cursul de Public Speaking.  Pentru că dincolo de textele din manuale îți voi exemplifica din experiența directă acumulată în ani de vorbit în public.

Cand?  2,3,10 Septembrie 2017

Unde?  Zona Vasile Lascar/ Batistei

Cât durează?  3  întâlniri a câte 3 ore si jumatate

Cât costă? 200 de euro (echivalentul în lei, în una sau două rate)

Câți suntem într-o grupă? max. 10

Cum te înscrii? Completezi formularul de aici.

 

La curs primești instrumentele care te ajută:

  • Să transformi emoția din inamic în aliat
  • Să convingi , să motivezi, să inspiri
  • Să transmiți idei cu impact asupra audienței tale
  • Să concepi o prezentare în mod profesionist
  • Să folosești eficient suporturile vizuale
  • Să implici audiența în discursul tau
  • Să răspunzi provocarilor din public
  • Să transmiți mesajul concis, în intervalul de timp pe care-l ai la dispoziție

Care-i povestea?

Am de făcut o prezentare și încep să-mi adun informațiile. Statistici, cifre, tabele, diagrame. Cum transform informația într-o poveste atrăgătoare pentru public?

Cum să-mi stapânesc emoțiile?

Știu exact ce am de zis dar când să zic…. mă apucă tremuratul…Cum să fac să nu uit?? Cum adică emoțiile sunt bune?

Cum să-i fac să mă asculte?

Dacă primele 30 de secunde dintr-un discurs sunt decisive pentru captarea atenției publicului meu , ce să spun în introducere?

Sunt prea multe slide-uri. O să mă încurc?

Am pus totul în PowerPoint , să fiu sigur că nu ratez nicio informație. Tot, tot, până la ultima virgulă. Când știu că trebuie sa pun punct?

Imaginea contează, nu?

Am bătut tot mall-ul pentru pantofii ăștia noi, ca să arăt bine la prezentare. Acum e rândul lor să mă bată 🙂

Te aștept la curs să găsim împreună răspunsul la toate aceste întrebări.

Cum te înscrii? Completezi formularul de aici.